donderdag 5 oktober 2017

Hoe Hou Ik Mijn Relatie Spannend?

Seks is leuk. Niemand heeft een boek nodig om dat te ontdekken. Maar wat als er een manier bestaat om die leuke momenten samen te verveelvoudigen? Hoe Hou Ik Mijn Relatie Spannend is geen boek, maar een levenslang durend spel dat een constante erotische spanning creëert.

Een spel in boekvorm dat zich door leven, werk en hobby's lardeert. Onverdraaglijk verlangen naar elkaar en laaiende momenten samen doen voortaan haasje over in een alles verterende, passievolle relatie.
Een boek dat een spel is. Een spel als levensmotto. Een leven als een spannend boek.




Voorbestellingen:
- Kobo
- Ibooks
- Smashwords
- Amazon
- Bol

Charlie Hedo is het pseudoniem van een Vlaamse auteur. Romans die verschijnen onder dit pseudoniem bevatten harde en expliciete scènes en zijn enkel geschikt voor volwassenen met ervaring ter zake.

De Nederlandstalige auteur Charlie Hedo is een master in erotische subculturen en seksuele spanningstheorieën. Hij publiceerde eerder werken rond erotische subculturen en fel gesmaakte pornovelles. Van zijn Erotische Ebooks werden er sinds augustus 2016 meer dan duizend verkocht.

Met Hoe Hou Ik Mijn Relatie Spannend zet hij de kroon op zijn werk. Het boek is het grootste erotisch speelboek ter wereld en verschijnt eerst in het Nederlands.

Klik hier voor alle reeds gepubliceerde novelles van Charlie Hedo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten